SamSam logo zwart

SamSam verhuurt kantoorruimtes

SamSam Offices biedt moderne, lichte en duurzame kantoorruimtes die naar ieders wens zelf kunnen worden ingericht. Of laat het aan ons over. In de basis huur je een afsluitbare kantoorruimte met eigen entree, een laminaatvloer en LED verlichting. Daarnaast krijg je ook toegang tot de vergaderzaal en de gratis wifi in de lobby. Je kunt je kantoor ook uitbreiden met extra's zoals een luxe inrichting, beveiligd parkeren en schoonmaakdiensten. SamSam Offices staat garant voor een omgeving waar jij je comfortabel voelt en optimaal presteren.

Kantoor voor 5 personen SamSam

1 tot 5 werkplekken

Op het westen hebben we 8 kantoorruimtes tussen de 15 en 35 m2 waar je 1 tot 5 werkplekken kunt realiseren. De kosten variëren van € 600,- tot € 1000,- per maand. Van onze vergaderruimte kun je kosteloos gebruikmaken.

Kantoor 10 personen SamSam Offices

6 tot 10 werkplekken

Op het oosten hebben we 21 kantoorruimtes tussen de 55 en 60 m2 waar je 6 tot 10 werkplekken kunt realiseren. De kosten variëren van € 1650,- tot € 1950,- per maand. Er is airco aanwezig en desgewenst een eigen pantry.

Kantoor SamSam voor 20 personen

11 tot 20 werkplekken

Op het zuiden en westen hebben we 7 kantoorruimtes tussen de 120 en 280 m2 waar je 11 tot 20 werkplekken kunt realiseren. De kosten variëren van € 3000,- tot € 8000,- per maand. Er is airco, een eigen vergaderruimte en pantry aanwezig.

Minimale inrichting tot volledig huisstijl

Met trots bieden wij de mogelijkheid om je werkplek geheel naar jouw wensen in te richten. Onze units zijn volledig flexibel, waardoor je de kans krijgt om een muur te verwijderen of te plaatsen. Daarnaast zijn er nog veel meer extra opties waaruit je kunt kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Een goed voorbeeld van een unit die geheel in eigen huisstijl is ingericht is Return to Sender, gevestigd bij SamSam. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een perfecte werkplek voor jou!

Minimale inrichting tot volledig huisstijl

Van kleine naar grotere kantoorruimte

Als ondernemer heb je flexibiliteit nodig en flexibele kantoorruimte in Amsterdam is schaars. Bij SamSam Offices heb je de mogelijkheid om te groeien. Wil je verhuizen naar een groter kantoor? Geen probleem. Je kunt van grootte veranderen wanneer het jou uitkomt. Zo weet je zeker dat je goed zit, ook in de toekomst.

Bezichtiging aanvragen
Van kleine naar grotere kantoorruimte

Flexibele kantoorruimtes

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing? Kies dan voor SamSam Offices. Bij SamSam heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren vanaf één maand. Onze flexibele kantoorruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals wifi, een eigen keuken en vergaderruimtes. SamSam is de perfecte plek om je bedrijf te vestigen. We bieden je een compleet pakket dat aan al jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk verder op onze website. SamSam, het beste kantoor voor jouw bedrijf!

Flexibele kantoorruimtes