Alle kantoorruimtes

Kantoorruimte 9.2

Deze lichte kantoorruimte heeft 10 werkplekken en is gelegen op de 2e verdieping. De unit ligt aan de kopse kant van het gebouw.

aircogemeubileerd

1800,- p/m

Deze lichte kantoorruimte heeft 10 werkplekken en is gelegen op de 2e verdieping. De unit ligt aan de kopse kant van het gebouw.

Kantoorruimte voor 6 tot 10 werkplekken

kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk inclusief servicekosten

Ben je op zoek naar een kantoorruimte voor 6 tot 10 werkplekken? Dan past dit type kantoor het beste bij jouw wensen. Het kantoor heeft een uitzicht op het treinstation van Amsterdam Sloterdijk en bied je een ruimtelijke werkplek door voldoende lichtinval. Al onze kantoorruimtes in Amsterdam Sloterdijk hebben veel privacy en worden als rustig beschouwd door de goed geïsoleerde ruimtes.Deze kantoorruimte voor 6 tot 10 personen vind je op de tweede etage van ons bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Sloterdijk. Wij geven je alle vrijheid om het kantoor naar je eigen wensen in te richten zodat je je eigen sfeer kunt creëren. SamSam verhuurt kantoren aan starters, maar ook aan grotere bedrijven. Deze diversiteit aan ondernemers zie je door het gehele gebouw.

Plan bezichtiging

Ben je benieuwd naar de sfeer en de kantoorruimtes van SamSam Offices in Amsterdam Sloterdijk? Ervaar het zelf tijdens een bezichtiging. Wil je langskomen? Maak dan even vooraf een afspraak, dan zorgen wij dat je een rondleiding krijgt.

Vrije kantoorruimtes

De vrij kantoorruimtes van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk