Activiteiten in Amsterdam Sloterdijk

Wij vertellen je graag meer over de omgeving van SamSam Offices in Amsterdam Sloterdijk. Deze populaire Amsterdamse buurt heeft immers veel meer te bieden dan kantoorpanden. Wij vertellen je graag meer over wat voor activiteiten je kan doen in Amsterdam Sloterdijk. Zo lees je bijvoordbeeld waar je kan wonen en waar je het beste kan eten.

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam

Wie in Amsterdam wil klimmen of boulderen komt natuurlijk naar Klimhal Amsterdam! Met meer dan 300 routes en een klimoppervlak van 3300 m2 raken klimmers niet uitgekeken.

Sporten in Sloterdijk

Hermes Grand cafe restaurant

Grand Café Hermes

Gelegen op het Orlyplein voor station Amsterdam Sloterdijk is Hermes al 24 jaar een perfecte ontmoetingsplaats als u in de buurt werkt of u tijdens uw reis tot rust wil komen.

Eten in Sloterdijk

Peakz padel

Peakz Padel

Je hebt er wel van gehoord, maar je hebt het nog nooit gedaan: padellen. Dat wordt dan hoog tijd, want het is superleuk en iedereen kan meedoen. Peakz Padel - dé padelpionier

Sporten in Sloterdijk

Vertical Amsterdam

Amsterdam Vertical

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen.

Wonen in Sloterdijk

AMHC Westerpark

AMHC Westerpark

AMHC Westerpark is een kersverse club voor jong en oud. De club is opgericht door enthousiaste ouders van kinderen die willen hockeyen in het westelijk deel van Amsterdam.

Sporten in Sloterdijk

kantoorruimte 9.1

SamSam Offices

Werken in Amsterdam Sloterdijk doe je bij SamSam Offices. SamSam biedt kantoorruimtes op maat voor kleine en grote bedrijven. Benieuwd? Plan dan nu een bezichtiging in.

Werken in Sloterdijk

Het Lab Amsterdam

Het Lab Amsterdam

Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen op wanden tot 4m hoog. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. ‘Boulder’ is Engels voor ‘rotsblok’.

Sporten in Sloterdijk