Sporten Amsterdam Sloterdijk

Op deze pagina lees je meer over sporten in de omgeving Amsterdam Sloterdijk. Waar je in Amsterdam Sloterdijk kan sporten? Dat vetellen wij je graag. In deze populaire Amsterdamse buurt kan je immers veel meer doen dan alleen maar werken. Zo kan je bijvoorbeeld sporten bij Klimhal Amsterdam. Kijk hieronder naar de mogelijkheden in Amsterdam Sloterdijk.

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam

Wie in Amsterdam wil klimmen of boulderen komt natuurlijk naar Klimhal Amsterdam! Met meer dan 300 routes en een klimoppervlak van 3300 m2 raken klimmers niet uitgekeken.

Sporten in Sloterdijk

Peakz padel

Peakz Padel

Je hebt er wel van gehoord, maar je hebt het nog nooit gedaan: padellen. Dat wordt dan hoog tijd, want het is superleuk en iedereen kan meedoen. Peakz Padel - dé padelpionier

Sporten in Sloterdijk

AMHC Westerpark

AMHC Westerpark

AMHC Westerpark is een kersverse club voor jong en oud. De club is opgericht door enthousiaste ouders van kinderen die willen hockeyen in het westelijk deel van Amsterdam.

Sporten in Sloterdijk

Het Lab Amsterdam

Het Lab Amsterdam

Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen op wanden tot 4m hoog. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. ‘Boulder’ is Engels voor ‘rotsblok’.

Sporten in Sloterdijk