Alle activiteiten

Amsterdam Vertical

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen.

WONEN IN EEN VERTICALE TUIN

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen. Amsterdam VERTICAL bestaat uit ca. 168 koopwoningen en is één van de pioniers in de vele ontwikkelingen in Sloterdijk-Centrum. De bouw van VERTICAL zal beginnen met de garage en VERTICAL East, dit is de hoge toren en bestaat uit 112 woningen, de Shared Living Space en de commerciële ruimteVERTICAL biedt woningen die uniek zijn voor Amsterdam; van appartementen en maisonnettes tot ruime tuinwoningen en stadswoningen.De prijzen van de woningen starten vanaf circa €364.000,- v.o.n. incl. eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De woonoppervlaktes variëren van ca. 50 tot ruim 200 m2.

Informatiecentrum

Wil je alles te weten komen over het wonen in het Amsterdam VERTICAL? Bezoek dan ons informatiecentrum op de bouwlocatie (Barajasweg 70, Amsterdam). Neem contact op met een van de verkoopadviseurs voor het maken van een afspraak.  Tijdens een bezoek aan het infocentrum kun je de nieuwe woningen in Virtual Reality beleven, de maquette bekijken en samen met een van de adviseurs op zoek naar jouw droomwoning.

Populaire artikelen over Amsterdam Sloterdijk

Artikelen die de mooite waard zijn om te lezen over Amsterdam Sloterdijk