Alle activiteiten

Het Lab Amsterdam

Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen op wanden tot 4m hoog. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. ‘Boulder’ is Engels voor ‘rotsblok’.

Boulderen op de klimmuur

Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen op wanden tot 4m hoog. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. ‘Boulder’ is Engels voor ‘rotsblok’. Boulderen is dan ook letterlijk: klimmen op een rotsblok. Het is goed voor een complete workout, dus als jij na je werk even goed wilt uitleven, kom dan boulderen bij Het Lab Amsterdam. De eerste hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in de buurt van Amsterdam Sloterdijk heeft maar liefst 1.500 vierkante meter oppervlakte, bijna 200 boulders en uitgebreide trainingsfaciliteiten. Naast boulderen kun je hier ook even gezellig wat eten bij de open haard en aan de kids is ook gedacht.

Het Lab Amsterdam

Onze eerste hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in Amsterdam heeft maar liefst 1.500 vierkante meter oppervlakte. Met bijna 200 boulders en de uitgebreide trainingsfaciliteiten kun je je helemaal uitleven. De uitgebreide keuken met zijn heerlijke maaltijden, de gezellige plekjes, de open haard en de kids-area zorgen voor de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning tijdens het boulderen.

Populaire artikelen over Amsterdam Sloterdijk

Artikelen die de mooite waard zijn om te lezen over Amsterdam Sloterdijk