Alle activiteiten

SamSam Offices

Werken in Amsterdam Sloterdijk doe je bij SamSam Offices. SamSam biedt kantoorruimtes op maat voor kleine en grote bedrijven. Benieuwd? Plan dan nu een bezichtiging in.

Inspirerende kantoorruimtes vind je bij SamSam Offices in Amsterdam.

Samsam wilt graag een werkplek aanbieden in een nette, vriendelijke en comfortabele ruimte met niet al te veel poespas en daarom met een all-in huurprijs per maand. Dus inclusief servicekosten, gas/licht en internet. (turn key). Je kunt je gehuurde ruimte inrichten zoals je wilt en van de aangeboden services gebruik maken die je wilt, maar het hoeft niet.

Samsam biedt ruimtes aan van 2 tot 40 werkplekken, verschillend van 20-200 m2. We hebben ook gemeubileerde kantoorruimtes. De kosten van onze units zijn tussen de 550 en 1750 euro p/m. Het zijn allemaal privé kantoorruimtes. We hebben een vergaderruimte die je gratis kunt reserveren, picknicktafels buiten en een ruime lobby waar je even kunt bellen/werken/lunchen/kletsen met je collega’s, relaties of andere huurders.

Kantoorruimte te huur Amsterdam Sloterdijk

Wil je een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk? Bekijk dan het aanbod in ons kleinschalig en persoonlijk bedrijfsverzamelgebouw. Wij bieden vele verschillende opties. Van kleine tot grote kantoren. Wij hebben een kantoor te huur vanaf 2 werkplekken tot 40 werkplekken. Wanneer je een kantoor huurt, mag je gebruik maken van onze vele faciliteiten, zoals onder andere draadloos glasvezel internet, een gedeelde recreatieruimte, een vergaderruimte en beveiligd parkeren.In ons pand vind je kleine, maar ook grotere bedrijven. Wanneer jouw bedrijft groeit groeien wij gewoon met je mee: je kunt dan eenvoudig switchen naar een andere kantoorruimte binnen ons pand. Want wij begrijpen dat je flexibel moet kunnen zijn om als bedrijf te kunnen groeien. Wil je meer weten over de beschikbare kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Populaire artikelen over Amsterdam Sloterdijk

Artikelen die de mooite waard zijn om te lezen over Amsterdam Sloterdijk