Alle huurders

Huurder Codeslice

Codeslice luistert, ontwerpt bouwt én onderhoudt. Zij adviseren en ondersteunen kleine en grote organisaties met hun online identiteit en aanwezigheid.

Over Codeslice Digital Agency

Codeslice is een Digital Agency. Een bureau gespecialiseerd in web en digitale middelen, zoals apps. Super creatief, met een hoog serviceniveau en altijd bereid om tot het uiterste te gaan. Het bureau wordt bemand door een drietal vrienden, Victor Driest, Jakob Theodosiou en Bart van Ulden. Ze leerden elkaar via de studie Informatica kennen en juist doordat ze alle drie compleet anders zijn, vormen ze zakelijk een perfecte match. Codeslice helpt klanten met corporate websites tot kleine creatievelingen met mooie portfolio’s. Als digital agency is Codeslice steeds bezig met nieuwe online initiatieven. Zo volgen zij al een aantal jaar VR. Virtual Reality.

Daarom SamSam Offices

“We zijn met name gezwicht voor de toplocatie van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. Het is zeer centraal gelegen, wat enorm wordt gewaardeerd door onze klanten. Je voelt je direct welkom bij binnenkomst in het bedrijfsverzamelgebouw. Er staat niemand bij de deur om je tegen te houden bij binnenkomst van de kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Wat ons ook aanspreekt, is de diversiteit aan bedrijven dat hier is gevestigd. Van zakelijk tot creatief; als creatieve agency voelen wij ons hier thuis. SamSam Offices is ook een meedenkende partij, voordat je je vraag wilt stellen, hebben zij het al geregeld! Victor, Jakob en Bart, founders & partners Codeslice