Alle huurders

Huurder Data Story

The Data Story helpt bedrijven meer uit hun data te halen. Zij zorgen voor het juiste meetplan, organiseren de data en zetten deze om tot actie.

Over The Data Story

Jeroen Bakker en Niels Rijmers zijn de oprichters van The Data Story, het bedrijf verzameld, analyseert en gebruikt alle data in een organisatie om zo een overzichtelijk dashboard te creëren. Deze geeft de belangrijkste data weer en maakt complexe analyses inzichtelijk. The Data Story is in een paar jaar tijd uitgebouwd naar een goed team met data consultants en analisten. Een bureau van experts met een sterke eigen visie.

Daarom SamSam Offices

We zijn bij Samsam gekomen via een makelaar, Van Dijk en Ten Kate. We waren namelijk niet tevreden over het vorige kantoor in Amsterdam, slechte communicatie en plotselinge huurverhogingen, en toen zijn we verhuisd. We hebben voor Samsam gekozen omdat het zo ontzettend makkelijk bereikbaar is voor ons, maar ook voor onze werknemers. De een komt met de trein en de ander met de auto en dan ben je vanuit Alkmaar en Utrecht zo in Sloterdijk. We vinden de prijs/kwaliteit verhouding bij Samsam heel netjes en als er een probleem is wordt deze snel opgelost. Gewoon goed dus!