Alle huurders

Huurder Etpa

ETPA is een energie handelsplatform voor korte termijn elektriciteit transacties, afgestemd op de capaciteit van de participant.

Over handelsplatform ETPA

Het bedrijf ETPA heeft een ‘handelsplatform in energie’ opgezet. Begonnen als start-up en nu een belangrijke speler op de energiemarkt. ETPA is opgericht door Pol van der Linde en Sander Dijkman. Manager IT van ETPA, Jorrit Nijholt verteld dat er een steeds grotere vraag naar duurzame energiebronnen is en als gevolg hiervan meer producenten de markt op komen. Het probleem is echter dat er geen plek is voor deze partijen om energie aan te bieden of af te nemen. ETPA is hier op ingesprongen en heeft een nieuw handelsplatform in energie opgezet. Juist om de markt ook voor deze kleinere partijen toegankelijk te maken.

Daarom SamSam Offices

“Op zoek naar een nieuwe locatie in Amsterdam, hebben we verschillende bedrijfsverzamelgebouwen bezocht. Het gebouw van SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk sprong er uit. Juist door de prettige ambiance en de professionele uitstraling van de kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. We ontvangen veel bezoekers, dus heel belangrijk dat een bezoeker in een goed verzorgde ruimte binnenstapt. Daarnaast is de ligging ideaal. Bereikbaar via alle mogelijke openbaar vervoersopties.” Jorrit Nijholt, manager IT ETPA (www.etpa.nl)