Alle huurders

Huurder FACTS Consultancy

Factsconsultancy ondersteund voetbalmakelaars en clubs met behulp van data voor inzichten van spelers, clubs en competities. Ze groeien inmiddels al uit hun kantoorruimte.

Over FACTS Consultancy

In 2019 starten de 4 eigenaren met het bedrijf FACTS Consultancy. Zij ondersteunen voetbalmakelaars en clubs met op data gebaseerde inzichten van spelers, clubs en competities voor gebruik binnen en buiten hun organisatie. Ook bieden zij hoogwaardige rapporten met transferanalyse, waardevolle evenementgegevens, de ontwikkeling van een speler en zijn potentieel in vergelijking met zijn leeftijdsgenoten.

Daarom SamSam Offices

“Via een makelaar zijn we terecht gekomen bij Samsam Offices. We zochten iets wat qua prijs/kwaliteit interessant was en de locatie. Onze werknemers komen vanuit het hele land en met treinstation Amsterdam Sloterdijk en de ring A10 om de hoek, is deze locatie ideaal. De ruimte van ons kantoor is een fijne werkplek, alhoewel we er al weer bijna uit groeien. Dan is het fijn om te weten dat Samsam Offices altijd met je mee denkt als we willen opschalen. Verder delen we de keuken en toiletten met een aantal andere huurders en is alles altijd netjes en schoon”. Gijs Kruikemeier, Co-founder FACTS Consultancy