Alle huurders

Huurder Four Creating

FOUR CREATING is een volledig in-house producerende video agency. In 2017 kwamen ze bij Samsam en starten ze met het huren van 1 unit, maar inmiddels zijn ze enorm gegroeid.

Over videoproductiebedrijf FOUR CREATING

Rik van der Kleij is een van de oprichters van FOUR CREATING, een videoproductiebedrijf met de nadruk op branded online videocontent. Een combinatie van entertainment en informatie, waarbij de merkboodschap op een subtiele manier in de video verwerkt wordt. Vijf jaar geleden zijn ze gestart als vier beste vrienden nadat ze eerst een eigen kookshow hadden op Youtube. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 man en nog steeds groeiende.

Daarom SamSam Offices

We waren op zoek naar een representatieve en professionele kantoorruimte. We zijn bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk gestart met één kantoor e nu huren we drie kantoren! Goede groeimogelijkheden dus. De faciliteiten zijn hier ook perfect. We hebben supersnel internet (een absolute must voor ons), de beveiliging is hier fantastisch geregeld en de bereikbaarheid is natuurlijk top. Wij moeten iedere dag de weg op om te filmen en vanuit deze locatie zitten we direct op de ring A10. We zijn hier enorm tevreden en gaan voorlopig nergens heen. Ja, wellicht huren we wel een vierde kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Uiteraard binnen SamSam Offices. Rik van der Kleij, Managing Director FOUR CREATING www.fourcreating.com