Alle huurders

Huurder Global Blue

Global Blue helpt winkeliers en hoteleigenaars in het hele proces van tax free shopping. Sinds 2016 heeft Global Blue een prachtig kantoorruimte bij SamSam Offices.

Over Global Blue

Global Blue is de strategische technologie- en betalingspartner die verkopers in staat stelt om de groei van internationale shoppers vast te leggen via Tax Free Shopping-oplossingen, slimme data en business intelligence, gerichte marketingoplossingen en betalingsoplossingen met toegevoegde waarde. Ook bieden ze currency choice. Een service waarbij reizigers in zijn of haar eigen valuta kan betalen. Ze faciliteren dit proces en handelen alle procedures voor ze af. De winkelier heeft er geen omkijken naar, maar profiteert wel van een hogere omzet. Ook verzorgen ze culturele trainingen, salestrainingen en stellen ze hun data van vele miljoenen transacties per jaar beschikbaar aan hun klanten.

Daarom SamSam Offices

“Ik wilde graag onze bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam verbeteren. Amsterdam is ontzettend belangrijk voor ons. Het bedrijventerrein van Sloterdijk was een logische keuze gezien de uitstekende bereikbaarheid en de verbinding met het openbaar vervoer. Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van een van de mooi gemeubileerde kantoren bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben. Dus zo gezegd, zo gedaan. We zijn tot een hele mooie deal gekomen voor onze nieuwe kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Ik voel me zeer welkom in het pand en ik ben blij met alle hulp die we bij de verhuizing gekregen hebben." Jorn Hoogesteijn, Managing Director BeNeLux Global Blue