Alle huurders

Huurder IQ Select

IQ Select helpt bij het vinden van een baan in het transport. Ze hebben een groot aanbod vaste banen bij opdrachtgevers en maken zo de beste match.

Over IQ Select Amsterdam

Tom Tuinstra is vestigingsmanager bij IQ Select Amsterdam. Een bemiddelingsbureau dat zich toelegt op de bemiddeling van logistiek personeel naar een vaste baan. Van het lager opgeleide segment tot het hoger opgeleide segment. Waarbij de focus ligt op vaste banen in de operationele functies, zoals warehouse medewerkers, loods medewerkers en vrachtwagenchauffeurs. Naast het uitzicht op een vaste baan, biedt IQ Select actief scholingsmogelijkheden tegen zeer scherpe tarieven aan.

Daarom SamSam Offices

“Voor ons is het belangrijk dat we prominent vooraan in een bedrijfspand kunnen zitten. We hebben veel inloop van kandidaten en vinden het belangrijk dat ze ons makkelijk kunnen vinden en dat wij ze zien aankomen. Zo zijn we ook andere huurders in een pand niet tot last. Bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk kregen we de mogelijkheid bij kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk helemaal vooraan te zitten. Dit in combinatie met de locatie, eigen parkeergelegenheid en een grote keuze aan OV op enkele minuten loopafstand, maakten dat we voor dit kantorencomplex kozen.” Tom Tuinstra, Vestigingsmanager IQ Select. www.iqselect.nl