Alle huurders

Huurder Kollerie Reklame

Kollerie Reklame, een familiebedrijf dat kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze doen alles met betrekking tot reclame, hun core-business is studiowerk.

Over Reclamebureau Kollerie

Rick Kollerie vormt samen met zijn vader en een collega het reclamebureau Kollerie Reclame advies en Promoties. Een familiebedrijf dat kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze doen alles met betrekking tot reclame. Hun core-business is studiowerk. Het opmaken van onder andere brochures, posters en online banners. En daarnaast veel traffic, zoals drukwerk productie. “Eigenlijk iedereen die iets wil laten opmaken, helpen wij. Tot aan het drukken, verspreiden of publiceren. Echt full-service.”

Daarom SamSam Offices

We hadden eerst een kantoor op het Schinkelterrein, maar daar moesten we uit. Dus zijn we verder gaan kijken en een aantal locaties in de buurt bezocht. SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk sprak ons het meeste aan dankzij de uitstekende locatie, de nette kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk en de persoonlijke manier waarop we werden rondgeleid. Samsam Offices heeft geregeld dat we via KATO bureaus konden kopen. Ze werden voor ons in elkaar gezet, dus we hoefden alleen maar onze computers mee te nemen. De verhuizing was zo gepiept! Rick Kollerie, Account Manager Kollerie Reklame-advies & Promoties