Alle huurders

Huurder MHO Consultants

MHO helpt organisaties om hun online ambities zelf te realiseren door te onderzoeken wat werkt in hun digitale ecosysteem. Zij zijn dé experts binnen een (online) domein.

Over MHO consultants

De mensen achter mho consultants hebben jarenlange ervaring in recruitment voor (interim) online marketing en communicatie professionals. Deze start-up is namelijk voortgekomen uit OnlyHuman en OnlyHumanOnline. Ze merkten dat hun klanten naast de inzet van mensen ook behoefte hadden aan advies, projectmanagement en vooral ook leren over online organiseren. Met mho consultants zijn Jitteke Runia, Nina Kornaat en Rik de Fluiter daar op ingesprongen. Ze helpen organisaties bij het realiseren van hun online ambities: next steps in de digitale organisatie. Naast dat het project goed wordt uitgevoerd, is er veel aandacht voor kennisdeling. Ze vinden het belangrijk dat het bedrijf aan het einde van de rit veel heeft geleerd en met vertrouwen zelf de volgende stappen gaat zetten.

Daarom SamSam Offices

“Via een internet makelaar zijn we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk terecht gekomen. In Sloterdijk is dit echt een unieke locatie. Een persoonlijk en kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, in tegenstelling tot de grote kantoorkolossen. We kozen voor SamSam Offices vanwege de flexibele mogelijkheden, de goede locatie en omdat deze kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk betaalbaar is. Dat is een goede keuze gebleken! We voelen ons er thuis, hebben een ruim kantoor, waarvan de ramen open kunnen, en hebben een leuk contact met onze buren. Het is een fijne plek om aan het succes van ons bedrijf te werken.” Jitteke Runia, Consultant bij mho consultants