Alle huurders

Huurder Phone World

Je telefoon laten repareren kun je voordelig, snel en betrouwbaar bij Phoneworld. Ze hanteren lage prijzen en een goede service met al ruim 10 jaar ervaring.

Over Phoneworld

Arne is de oprichter van Phoneworld. In 2009 begon hij met de verkoop en reparatie van smartphones en tablets vanuit zijn studentenkamer in Amsterdam. Nu is Phoneworld een landelijke organisatie met meer dan 25 winkels en vestigingen in Nederland. Waaronder in Amsterdam aan de Arlandaweg 92, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Phoneworld repareert smartphones, tablets én laptops. Van alle bekende merken, zoals Apple en Samsung. Binnen 30 minuten is jouw kostbaarste bezit gerepareerd.

Daarom SamSam Offices

“Toen ik op zoek was naar nieuwe kantoorruimte kwam ik al gauw uit uit bij de SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk aan de Arlandaweg 92. SamSam Offices zat niet ver van de locatie waar ik destijds mijn onderkomen had. Met de doorgroei was ik op zoek naar een kantoor met een luxere uitstraling op een centrale locatie in Amsterdam. De kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk heeft dit allemaal. De persoonlijke sfeer in het pand past goed bij mijn merk”. Arne Landeweerd, founder van Phoneworld