Alle huurders

Huurder Restaurantkaart

In 2017 kwam Restaurantkaart zich vestigen bij Samsam Offices. Het concept; Met 50% korting á la carte uit eten, de consument blij en de restaurants geen dure lege tafels!

Over RestaurantKaart

Erik van der Plas is eigenaar van het bedrijf ‘RestaurantKaart’. Zijn missie? Van doordeweeks uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld maken. Iets wat je in omringende landen wel veel ziet. En vanaf nu in Nederland ook! De formule werkt zo dat de consument een lidmaatschap koopt waarbij je vervolgens bij 700 restaurants door heel Nederland die nog een vrije tafel hebben, á la carte uit eten kan en je aan het einde van de avond 50% korting krijgt op het eten. “We verzamelen ook data. Met deze data willen we de app en onze service naar restaurants beter maken. Dan kunnen we veel betere matches maken en voorstellen, waardoor alle partijen weer meer tevreden zijn.”

Daarom SamSam Offices

“We waren op zoek naar een kantoor aan de westkant van Amsterdam en SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is bijzonder handig qua ligging. We hebben veel mensen in de buitendienst, dus handig als ze vanuit kantoor weer snel de weg op zijn. Vanaf deze locatie zit je met een paar minuten op de ring A10.De kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk is zeer goed bereikbaar. Ook is het leuk dat het niet zo groot is. Het gaat er hier gelukkig niet om hoe hip je bent, maar het draait echt om je business. We hebben een leuke ruimte met een wallprint van de grachten. Dit geeft direct een leuke sfeer en kleedt het meer aan.” Erik van der Plas, RestaurantKaart (www.restaurantkaart.nl)