Alle huurders

Huurder Return To Sender

Return to Sender verkoopt designproducten zoals vazen en armbanden die handgemaakt zijn door vrouwen in de allerarmste regio’s van de wereld. Ze zijn erg blij met het kantoor.

Over Return to Sender

Return to Sender is een stichting die in 2006 opgericht is door Katja Schuurman. Zij laten door vrouwen in de allerarmste regio’s van de wereld handgemaakte designproducten maken. Jaarlijks laat Return to Sender de designcollectie ontwikkelen met topdesigners en vakmensen uit ontwikkelingslanden, zodat de ontwerpen aansluiten op de technieken en materialen uit het land. Zo ontstaat er een uniek product met een bijzonder verhaal. De inkomsten van de verkoop gaan rechtstreeks terug naar de maker, vandaar “Return to Sender”.

Daarom SamSam Offices

"Via via zijn we terecht gekomen bij Samsam Offices”, zegt Liesbeth Reeuwijk van Return to Sender. “Een van jullie huurders was zo enthousiast over Samsam offices, dat toen wij op zoek waren naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam, zij meteen jullie aanraden. We zijn erg blij met de lichte kantoorruimtes, het persoonlijke contact, de mooie lobby om gasten te ontvangen en natuurlijk dat het zo centraal gelegen is, Station Sloterdijk en de snelweg zijn super dichtbij. En als je even wilt lunchen zijn er leuke restaurants in de buurt of je haalt wat bij de Spar en AH om de hoek."