Alle huurders

Huurder Start Monday

StartMonday is en start-up voor de hospitality en retail branche. Zij bieden software zoals ATS aan die hotels en bars helpt om snel en makkelijk nieuw personeel te vinden.

Over StartMonday

Ana Rosu is nu bijna 2 jaar Success Manager bij StartMonday. Een start-up voor de hospitality en retail branche. Zij bieden software die hotels en bars helpt om snel en makkelijk nieuw personeel te vinden. Het is een internationaal georiënteerd bedrijf met werknemers door de hele wereld. StartMonday heeft de 15 seconden video bedacht, een sollicitant kan naast zijn of haar CV en motivatiebrief ook een korte video toevoegen. Zij ontdekten dat je na 15 seconden al weet of iemand bij jouw bedrijf past. Door toevoeging van de video wordt het sollicitatieproces een stuk aangenamer gemaakt.

Daarom SamSam Offices

“Een bezichtiging van de kantoorruimte bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk was zo geregeld. Via de website kon ik makkelijk mijn gegevens achterlaten voor een afspraak en werd er dezelfde dag nog een datum gepland. Mede door de centrale ligging, de bereikbaarheid, de representatieve en schone ruimtes en de goed beveiligde kantoren wilden we hier graag huren. Ons kantoor bestaat uit twee ruimtes, die aan elkaar gekoppeld zijn. We hadden hier specifieke wensen voor en alles wat we graag wilden voor onze kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, werd snel mogelijk gemaakt. Ana Rosu, Success Manager bij StartMonday www.startmonday.com