Alle huurders

Huurder Student Support Services

Met kennis en begrip vanuit het verschillende perspectieven studie- en scriptiehuiswerkbegeleiding geven: vanuit de student, het bedrijf, de begeleider en de examinator!

Over Student Support Services

Huub is de oprichter van Student Support Services. Dit bedrijf levert studie- en scriptiebegeleiding aan hbo- en wo-studenten in de bachelorfase. Persoonlijk en op maat. Met als doel studenten sneller, efficiënter en leerrijker te laten studeren én af te laten afstuderen. Ook young professionals uit het bedrijfsleven kunnen bij Student Support Services terecht. Naast persoonlijke begeleiding geven ze ook trainingen en cursussen in time management, het verwerken van informatie en het schrijven van zakelijke rapporten. Ook organiseren zij seminars op het gebied van onderzoek en digitale marketing. Digitale marketing is waar Student Support Services in gespecialiseerd is.

Daarom SamSam Offices

“SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk is mijn vaste locatie om te werken en mijn klanten te ontvangen en te begeleiden. Vanwege de ligging en het gunstige aanbod ben ik bij SamSam Offices kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk gaan huren. Ik maak regelmatig gebruik van de mooie algemene ruimte voor mijn klanten, waar ze dan in alle rust kunnen werken. Voor cursussen en seminars beschik ik bij SamSam Offices ook over goede faciliteiten. De cliënten zijn altijd onder de indruk van deze locatie”. Huub Janssen, founder Student Support Services