Alle huurders

Huurder Timmer TV

Bij TIMMERTV maken ze de meest uiteenlopende producties. Denk aan commercials, meerdelige series voor publicatie online of voor op de TV. Daar stopt hun werkgebied niet bij.

Over TimmerTv

Stefan vertelt verhalen en legt dat vast op video. TimmerTV is zijn eigen bedrijf, een TV en video productie bedrijf. Hij heeft twee mensen vast in dienst, die dezelfde passie delen als hij. Hij heeft grote namen in zijn portfolio staan, zoals Jupiler, Mline, Campina, Ziggo en Samsung. Maar hij werkt ook heel graag voor kleine en middelgrote bedrijven. Voor ieder budget kan hij een video maken. Van commercial tot bedrijfsfilm, van online (social media) video tot tv productie. Alles wat met video te maken heeft, verzorgt TimmerTV. En ze kunnen alles zelf. Filmen, regisseren, monteren. In 2010 begon hij zijn eigen bedrijf TimmerTV, toen nog in combinatie met zijn baan bij Endemol. Sinds 2015 is hij fulltime ondernemer.

Daarom SamSam Offices

“Toen ik op zoek was naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk voor mijn bedrijf, ben ik via een internet makelaar bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk gekomen. De ruimtes zijn lekker licht en ruim, het voelde direct goed. Ook kwamen ze veel persoonlijker op mij over dan de andere kantoorcomplexen die ik heb bezocht. Dat sprak me aan. SamSam Offices luistert goed naar mijn wensen en doet daar ook wat mee. Heel fijn!” Stefan Timmer, founder TimmerTV