Alle huurders

Huurder U+ CREATIVE CONCEPTS

U+ is een conceptbureau dat niet alleen ontwerpt, maar ook producten ontwikkelt en op de markt brengt. Dit doen ze met onze eigen merken maar ook onder private label.

Over U+ CREATIVE CONCEPTS

René en Wouter zijn eigenaar van U+ CREATIVE CONCEPTS. Een start-up in de retailsector. Zij helpen hun klanten met het ontwikkelen van een nieuw of vernieuwd assortiment, met retailconcepten, styling, assortimentsstrategie, prijsstrategie tot het ontwikkelen van verpakkingen. Voor nieuwe producten of door bestaande producten ‘mooier’ te maken. Naast het helpen van hun klanten, hebben ze zelf ook een label in de markt gezet. Een label voor fietsaccessoires. De markt van fietsaccessoires is een grote markt met weinig concurrenten die echt uniek en onderscheidend zijn voor een goede prijs. Dankzij hun kennis over inkoop en conceptontwikkeling zijn de heren hier succesvol op ingesprongen.

Over SamSam Offices

“Als onderkomen voor ons jonge bedrijf zijn we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk terecht gekomen voor kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Het is een kleinschalig complex in Amsterdam, met een persoonlijke en open sfeer. Waar een mix van creatieve bedrijven en zakelijke dienstverlening huurt. Ook werkt het kleinschalige karakter makkelijk samenwerkingen met mede huurders in de hand. Dat hebben wij zelf ook ervaren. We gingen lunchen met onze buurman en wisselden onze bedrijfsverhalen uit toen hij met een pitch kwam. Zelf worden zij ingehuurd om bedrijven samen te brengen en ze waren net met een nieuwe opdracht gestart waar wij perfect in pasten. René van Leeuwen, co-founder U+ CREATIVE CONCEPTS