Alle huurders

Huurder W-Transport

W-transport is een service gerichte organisatie in de maritieme branche. Zij hebben zich toegespitst op jachttransport en varend personeel.

Over W-Transport

Willem Lamberts, eigenaar van W-Transport, verzorgt professionele diensten voor ‘iedereen met een boot’. Dit doet hij samen met Jan Heijn Wondergem. In 2007 is W-Transport begonnen. Van origine puur als transportbedrijf gespecialiseerd in het overvaren van plezierjachten. Voor jachtwerven, jachtmakelaars en particulieren. Hier is later ook transport over de weg en transport per schip aan toegevoegd en nu is er ook de tak ‘Crew’ en de tak ‘Recruitment’. Onder deze tak regelen wij een private captain of een company captain. Daarnaast bedienen we rederijen. Hen helpen we met de personele invulling. Van schippers, maar ook een host of hostess.

Daarom SamSam Offices

Sinds januari 2017 huren we bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. We hadden een leuk kennismakingsgesprek. Niet over de kantoorruimte, maar over motor rijden. De klik was er gelijk en de kantoorruimte was ook helemaal in orde. Vooral de centrale ligging en de goede bereikbaarheid beviel me goed. Ook is er voldoende ruimte om te parkeren. Handig voor ons, maar ook voor klanten. En de prijs van de kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk is ook dik in orde. Willem Lamberts, Eigenaar W-Transport www.w-transport.nl