SamSam logo zwart

Inspirerende kantoorruimtes SamSam Offices

Als bedrijf heb je ruimte nodig. Ruimte om te werken, om mensen te ontvangen, maar ook om doelen te stellen én ze te behalen. Hoe dat eruitziet is voor iedereen anders. SamSam Offices verhuurt flexibele kantoorruimte voor kleine en grotere bedrijven. Inspirerende ruimtes die je helemaal kunt aanpassen naar je eigen smaak. Heb je hulp nodig bij de inrichting? We vinden het leuk je te helpen. Duurzaamheid vinden we ook heel belangrijk. Al onze werkplekken hebben energielabel A en ook in de tuin rondom het gebouw zetten we ons in voor een groene en schone omgeving.

Flexibele werkplekken van klein tot groot

Ons pand in Amsterdam Sloterdijk heeft veel lichtinval en een moderne uitstraling. Zodra je het pand binnenstapt laat je het rumoer van de stad achter je en waan je je in een andere wereld. In de lobby hebben we verschillende zithoeken ingericht waar je even rustig kunt bellen of je gasten kunt ontvangen. We hebben kleine en grotere kantoren, variërend van 20 tot 200 m2. De huurprijs is inclusief servicekosten, internet en gas/elektra. Je kunt gratis gebruikmaken van de vergaderzaal en wifi in de lobby. Richt je eigen werkplek helemaal zelf in of laat het aan ons over. Het kan allebei. Ruimtelijke aanpassingen zijn ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Flexibele werkplekken van klein tot groot

Manager

Meike’s visie

Ik vind het belangrijk dat onze huurders zich thuis voelen bij SamSam Offices. Met kantoren die meer zijn dan alleen een werkplek. Eerder een inspirerende plek waar je graag bent en ideeën uitwisselt. Onze ruimtes zijn huiselijk ingericht en tegelijkertijd voorzien van alle professionele faciliteiten. Zelf ben ik zoveel mogelijk aanwezig, als aanspreekpunt voor huurders en om eventuele problemen snel op te kunnen lossen. Dat is waarin SamSam zich wil onderscheiden van andere aanbieders: een huiselijke sfeer met een persoonlijke en snelle service.

Meike’s visie

Duidelijk en transparant

SamSam biedt een all-in huurprijs per maand, wat betekent dat alle servicekosten, gas, licht en internet inbegrepen zijn. De ruimtes variëren in grootte van 20 m2 tot 200 m2, ideaal voor 2 tot 40 mensen. Deze nette, vriendelijke en comfortabele ruimtes kunnen naar eigen inzicht worden ingericht, waarbij je gebruik kunt maken van de aangeboden services. Het is echter niet verplicht om hiervan gebruik te maken. SamSam biedt een flexibele en betaalbare oplossing, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nette en comfortabele werkplek.

Plan een bezichtiging
Duidelijk en transparant

Huurder

Global Blue

Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van het persoonlijke kantoor van Daan Pothof bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben. Dus zo gezegd, zo gedaan. Hij bood me hiermee een hele bijzondere oplossing aan voor kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk.

Global Blue

SamSam heeft label A

Duurzaam ondernemen is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor je bedrijf. Steeds meer klanten en bedrijven zien het belang in van duurzaamheid. Door duurzaam te ondernemen kun je niet alleen kosten besparen, maar ook je reputatie verbeteren. Wil jij ook ondernemen in een duurzaam kantoor? Kom dan een keer langs bij SamSam Offices en plan een bezichtiging. Bij SamSam Offices kun je genieten van een energiezuinig en milieuvriendelijk kantoor, compleet met alle gemakken die je nodig hebt. Kortom, bij SamSam Offices heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijf duurzaam en winstgevend te maken. Plan vandaag nog een bezichtiging bij SamSam Offices en ervaar de voordelen van duurzaam ondernemen.

SamSam heeft label A