Over SamSam Offices

Wij vinden dat bedrijven moeten beschikken over flexibiliteit, eigen keuzes en een bruisende community. We zorgen voor inspirerende werkplekken in lichte kantoorruimtes die naar de wens van onze huurders kunnen worden aangepast. Onze kantoorruimten de business lounges en de vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien.

SamSam Offices Sloterdijk

SamSam Offices innoveert en transformeert kantoorpanden tot duurzame en inspirerende business centra op de best bereikbare locaties in Nederland. SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk biedt kantoorruimtes van klein tot groot. Alle kantoorruimtes kenmerken zich als modern, licht en ruim en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

SamSam Offices Sloterdijk

Manager

Meike vertelt

Ik vind het belangrijk dat onze huurders zich thuis voelen bij SamSam Offices. En ervoor te zorgen dat we met gelijkgestemde mensen van elkaar kunnen leren en samen beter worden, ieder op zijn of haar eigen terrein. Daarom zijn de ruimtes zo ingericht dat het aanvoelt als thuis en dat ze voorzien zijn van professionele faciliteiten. Dus geen kille en koude kantoren, maar juist ruimtes met sfeer! Dat is waarin Samsam zich in onderscheidt van andere aanbieders. Daarnaast waarderen de huurders ook het persoonlijke contact en de snelle service.

Meike vertelt

Geschiedenis SamSam

In 1994 is het pand aan de Arlandaweg gebouwd met als bestemming een medisch sportcomplex genaamd Telesquash, met squashbanen, een zwembad en fysiotherapeuten. Na bijna 20 jaar en verschillende verbouwingen is het gebouw in 2018 Samsam Offices geworden. Het zwembad is er helaas niet meer, maar waar ooit de squashbanen en wachtkamers waren, zijn nu moderne privé kantoren gerealiseerd.

Fun Fact

Bij SamSam kan je al een kantoorruimte huren voor 1 persoon. Wil je ook een kantoorruimte huren? Plan dan nu een bezichtiging bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk.

Bezichtiging inplannen

Geen poespas

Samsam wilt graag een werkplek aanbieden in een nette, vriendelijke en comfortabele ruimte met niet al te veel poespas en daarom met een all-in huurprijs per maand. Dus inclusief servicekosten, gas/licht en internet. (turn key). Je kunt je gehuurde ruimte inrichten zoals je wilt en van de aangeboden services gebruik maken die je wilt, maar het hoeft niet. Samsam biedt ruimtes aan van 2 tot 40 werkplekken, verschillend van 20-200 m2.

Geen poespas

Huurder

Global Blue

Tijdens de bezichtiging was ik direct gecharmeerd van het persoonlijke kantoor van Daan Pothof bij SamSam Offices Amsterdam Sloterdijk. De lay-out van de ruimte was precies hoe ik het wilde hebben. Dus zo gezegd, zo gedaan. Hij bood me hiermee een hele bijzondere oplossing aan voor kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk.

Global Blue

SamSam heeft label A

Duurzaam ondernemen is niet alleen belangrijk, het is ook populair. Steeds meer klanten en bedrijven zien het belang in van duurzaamheid. Bovendien kan het kosten besparen en je reputatie ten goede komen. Wil jij ook ondernemen bij een duurzaam vastgoed concept? Plan dan een bezichtiging in bij SamSam Offices

Bezichtiging inplannen
SamSam heeft label A